κατασκευαστική τεχνική εταιρεία

posticon Εταιρικό Προφίλ

Η κατασκευαστική τεχνική εταιρεία metron συστάθηκε το 1994 στη Θεσσαλονίκη από έμπειρους μηχανικούς. Από τότε εως και σήμερα αποτελεί την πρώτη επιλογή σε ότι αφορά τις ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων.

Η κατασκευαστική εταιρεία metron διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς που διασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η τεχνική εταιρεία metron στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Ν. Ηρακλέους 38. Επιπλέον, τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα συμβάλουν ακόμα περισσότερο στην άρτια οργάνωση και λειτουργία της εταιρείας, αποσκοπώντας πάντοτε στο συμφέρον του πελάτη μας.

Η metron αποτελεί την μοναδική τεχνική εταιρεία που διαθέτει πιστοποίηση ISO (364/Δ/2004) για ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και αρχιτεκτονικές μελέτες, κάτι, που διασφαλίζει τον πελάτη μας για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Όλα τα παραπάνω μας κάνουν την πρώτη σας επιλογής σε οτιδήποτε αφορά την ανακαίνιση του χώρου σας.

Lab5 - Joomla Web Agentur Basel, Schweiz, Switzerland

posticon Μελέτες

Η κατασκευαστική εταιρεία metron που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα μελετών στη Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνει τεχνικές, αρχιτεκτονικές και μηχανολογικές μελέτες τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για υπάρχοντα κτήρια. Καλύπτει με επιτυχία το σχεδιασμό περιπτέρων σε περιοδικές εκθέσεις. Επιπλέον, αναλαμβάνει την έκδοση αδειών ανοικοδόμησης διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το φάσμα παροχών ικανοποιώντας ταυτόχρονα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Στο πλαίσιο έκδοσης αδειών, η εταιρεία αναλαμβάνει και άδειες βιομηχανιών.

posticon Έργα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς μας από εταιρείες που μας προτίμησαν για την ανακαίνιση των χώρων τους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΕΙ ΣΙΝΔΟΥ
ΕΡΤ Α.Ε. - ΕΤ3
ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
HERTZ - AVIS - BUDGET
MERCEDES (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ)
ALLIANZ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
HELVETIA A.E.
SATO A.E.
FORD ΒΡΟΧΙΔΗΣ - ΧΑΤΖΗΣ Α.Ε.
COSMOCOIFFURE Ε.Π.Ε.
TELETECHNIKA
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΚΟΡΩΣΗ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ
BENETTON
SHOW - ROOM BUGGY
NANSY - HATALI ΡΟΥΧΑ
PRIVE - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
"ΠΛΟΥΜΗΣ" - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "TERRA TOSCANA"
ΚΟΥΦΕΡΟΠΟΙΙΑ "ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ"
ΠΙΤΣΑΡΙΑ "IL FORNO"
MODES GREGORI
OZZI - ACCESSORIES
"ΚΑΡΝΑΓΙΟ" - ΤΑΒΕΡΝΑ
"ΚΑΒΕΙΡΟΣ" - ΤΑΒΕΡΝΑ
"ΖΑΠΠΕΙΟ" - ΤΑΒΕΡΝΑ
"ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ" - ΤΑΒΕΡΝΑ
"OSSIRIS" - ΚΑΦΕ
"ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ" - ΚΑΦΕ
"ΩΔΟΣ ΑΝΘΕΩΝ" - ΚΑΦΕ (ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ)
"COYOTE" - ΚΑΦΕ (ΚΙΛΚΙΣ - ΚΟΖΑΝΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ "ΧΑΤΖΗΣ"
"ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ" - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
"MAKE MY DAY"
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ
Πολλές κατοικίες

Ειδικές κατασκευές σε συναυλίες
Α) U2
Β) BREGOVITS

posticon Ανακαινίσεις

Η Κατασκευαστική εταιρεία metron που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει το κατάλληλο τεχνικό συνεργείο για ανακαινίσεις κατοικιών αλλά και ανακαινίσεις καταστημάτων. Ακόμη, ειδικεύεται στις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και όψεων οικοδομών.
Επικεντρώνεται στην παροχή γρήγορων και ποιοτικών υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς χάρη στην απόλυτη εξειδίκευση και εμπειρία που διαθέτουν οι συνεργάτες της.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επισκεφτεί τον χώρο σας χωρίς επιβάρυνση και βρίσκει την ιδανικότερη λύση για κάθε περίπτωση, χάρη στους πεπειραμένους και εξειδικευμένους μηχανικούς που διαθέτει στο δυναμικό της.
Οι εργασίες εκτελούνται πάντα στο λιγότερο δυνατό χρόνο πετυχαίνοντας πάντα άριστο τελικό αποτέλεσμα.
Εκτός από τις ανακαινίσεις η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξ' ολοκλήρου κατασκευή ενός νέου κτηρίου χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανοικοδόμησης δημιουργώντας κτήρια καλαίσθητα και συγχρόνως απολύτως λειτουργικά.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.